Jump to content
  • Welcome to AutoLanka

    :action-smiley-028: We found you speeding on AutoLanka Forums without any registration! If you want the best experience, please sign in. Safe driving! 

  • 0

Please Help On This


mensoft
 Share

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Please could anybody help on this?

I have Toyota model:Toyota Mark 2 Navi package 35th Anniversary, Chassis: GX110-6092479, Year: 2003.

Engine Light is On, since yesterday 23 May 2011. So, i dont know what is the problem, am leaving interior area in Tanzania.

Thank you all.

Regards

gx110

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hopefully you tried out some of the advice given on the last thread.

Try getting a wire that is about 24" long and connect one side to the engine [pick a nut you can connect the wire to somewhere where there is metal in the engine bay]. Generally somewhere near the intake manifold. Then, take the other end of the wire and connect it to the firewall or somewhere in the body and see what happens. Let us know the results.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

AutoLanka Cars For Sale

Post Your Ad Free [Click Here]



×
×
  • Create New...