Jump to content
  • Welcome to AutoLanka

    :action-smiley-028: We found you speeding on AutoLanka Forums without any registration! If you want the best experience, please sign in. Safe driving! 

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, Gamini dissanayaka said:

Battery terminal was changed. Now it was not started. (Zotye nomad 1.3 Jeep)

Assuming everything else is fine then I guess the logical assumption would be that the battery terminal installation wasn't done correctly? I'd work backwards and double check everything (*also check if the battery is charged!).

*If the car dials are working and the lights and warning lights etc. are working on the dash then that would mean the battery terminals are fine and the car is getting power. I would just check for loose connections at the battery connection /battery terminals and then charge the battery via a battery charger. Try again when the battery has over 90% charge indicated on it. (Or you could use booster cables and give the car a jump start if you can't wait.)

Edited by Kavvz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

AutoLanka Cars For Sale

Post Your Ad Free [Click Here]



×
×
  • Create New...